Over ons..

 

Bijna achtentwintig jaar geleden groeide ik op net buiten de stad Bolsward. Temidden tussen de dieren op de boerderij van mijn ouders. Als vierjarig meisje zat ik graag op- of achter onze shetlander Bobby. Later volgde een Welsh-Arabier en daarna een New-Forest pony. Ik en mijn zussen waren graag gezamenlijk met onze hobby bezig. Dressuur genoot mijn voorkeur.

 

Mijn liefde voor paarden werd steeds sterker en ik besloot om na het voortgezet onderwijs de opleiding MBO Paardenhouderij te volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan. Stages en een breed scala aan cursussen gaven mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen op het gebied van het aangespannen rijden. Ook tijdens stages kwam ik tot de ontdekking dat ik een passie ontwikkelde voor het betuigen van pony’s.

 

Hierna kocht ik zelf graag pony’s aan waarna ik ze betuigde. Op deze manier werd ik meer en meer ervaren op dit vakgebied. Ze zien ontwikkelen, veranderen in de juiste richting geeft mij veel voldoening. Het plezier wat we er samen aan beleven is voor mij elke keer weer een rijkdom van weelde.

 

Mijn gevoel in samenhang met mijn kennis hebben de uitgangspunten 'rust, vertrouwen en beloning' doen ontstaan. Ik ben van mening dat als je de pony in zijn of haar waarde laat, door goed te kijken wat de pony aanbied en daartegenover moeilijk vind, je met gevoel en verstand een goede training kan bewerkstelligen. Zodat de pony een maatje voor het leven wordt waarmee je samen het plezier kan beleven. Want als je elkaar kunt vertrouwen dan kan je alles aan!

 

Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Ik beantwoord ze graag!

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb