Reviews

Reacties

Mariska Vermeulen
6 jaar geleden

In het voorjaar van 2017 is Obelix voor 5 weken naar Petra geweest en in het begin vond ik dat best moeilijk om mijn kleine vriend ergens achter te laten maar al snel kreeg ik leuke updates in vorm van foto's en video's en daarop zag je duidelijk dat hij het er naar zijn zin had en het ook leuk vond om aan het werk te gaan.

Obelix was toen pas 3 jaar maar hij wilde graag aan het werk, hij verveelde zich een beetje in het land dus op naar school. Bij aankomst was hij direct al dikke maatjes met de rest van de pony's en begonnen ze lekker te klieren met zijn alle. Ik werd veel op de hoogte gehouden en hij deed het heel goed, al snel ging de sleep erachter wat hij goed deed en toen de kar. Allemaal ging dat erg goed. Na 5 weken heb ik hem weer opgehaald en hij zag er tip top uit. Omdat we zelf helaas nog geen kar hebben zijn we wel aan het oefenen met slepen van de bak. En obi wil absoluut zijn kracht laten zien want zonder iets zwaars erachter vind hij er bal aan maar zodra de sleep erachter is dan heeft hij erg veel lol in wat ook heel leuk is om te zien.

Hopelijk kunnen we snel een kar aanschaffen en op pad
bedankt Petra voor je goeie zorgen! echt een aanrader..

gr mariska en Obelix

Fam E. Huizing
6 jaar geleden

Alweer 4 jaar geleden hebben we onze shetlander Amira naar Petra toegebracht om beleerd te worden, dit is ons zo goed bevallen, dat we nu ons drie jarige shetlander ruintje Hans naar Petra gebracht hebben.
Hans is een heel andere pony, is wat meer afwachtend en absoluut niet dominant zoals Amira, maar ook bij Hans wist Petra de juiste manier te vinden om het vertrouwen te krijgen.
Hij is heerlijk ontspannen bij het optuigen en inspannen, stapt heerlijk relaxt weg en vindt het allemaal leuk, tenminste dat straalt hij uit. Hij is natuurlijk nog heel jong, dus we doen rustig aan, maar hij kent nu de basis en heeft het vertrouwen en daar kunnen we de komende jaren nog heel veel plezier van hebben. Bedankt Petra.

Gerbrich Dijkstra
7 jaar geleden

Mijn pony Serena is dit voorjaar door Petra voor de wagen beleerd. Serena had al een paar keer voor de kar gestaan, maar zij en ik waren door een ongeluk het vertrouwen kwijt. Petra is weer vanaf het begin begonnen en toen ik haar na een maand ophaalde was ze een compleet andere pony t.o.v. het mennen. Ze loopt nu (grotendeels ;)) zonder angst voor de kar en ik zit er weer met een gerust hart achter.

De communicatie was top en zowel ik als mijn pony hebben de training als erg prettig ervaren. Absoluut een aanrader!

Sandra Zwartjes
7 jaar geleden

Super tevreden over Petra met het beleren van mijn mini shetje Quinty. Via Isa kwam ik bij Petra uit als trainster en geen moment spijt van gehad. Quint is een zachtaardig ruintje die gauw tikje onzeker is. Snelle beweging met een bezem kan hem al echt van zijn stuk brengen. Ik had er zelf een hard hoofd in of hij zou kunnen wennen aan al die vreemde dingen aan zijn lijf en aan al die vreemde geluiden achter zich. Tijdens de training van Quint werd ik zeer regelmatig bij ge appt met tekst en foto's waar ze stond in de training. Ik heb hem vorige week opgehaald en was zeer onder de indruk met wat Petra liet zien. Van zijn onzekere kant was weinig meer te zien. Ik zag een hele werkwillige pony die voor de sulky liep of die nooit anders had gedaan. Oortjes erop en atent op de commando's van Petra. Stap,draf,galopje en een keurige ho. Heerlijk om te zien. Ik ga nu zelf mijn kilometers maken. Totaal is Quint iets meer dan vier weken weggeweest . Blije pony en een blije baas.

Janneke Ottens
7 jaar geleden

Erg tevreden over de periode die mijn pony, Guus, bij Petra heeft gestaan! Veel contact gehad, foto's en filmpjes, voortgang etc.

Ook de pony vond het erg leuk in Bolsward. Hij was heel eenkennig en een beetje onzeker, maar is helemaal uit zijn schulp gekropen en blijkt een werklustige pony die plezier heeft in het werk.

Mocht ik ooit nog eens een groene pony willen laten beleren, zal ik zeker terug komen!

Caroline
10 jaar geleden

Mijn shetlander merrie Anna is net weer thuis. Als 12 jarige merrie is ze al wel wat ouder, maar we wilden haar graag mee nemen naar het bos en mennen leek ons wel een geschikte activiteit. In het kader van ; nooit te oud om te leren' hebben we toch de stap genomen om met haar te gaan mennen.

Maar toen wij wat met haar bezig gingen bleek al snel dat ze nog veel moest leren, en weinig vertrouwen had. Als we niet naast haar liepen raakte ze heel erg in paniek.

Omdat wij zelf ook niet genoeg ervaring hebben kozen we voor een trainingstraject bij Petra. Ze is 5 weken bij Petra geweest en is daar in enkelspan beleerd voor een marathonwagen. Tijdens het traject werden we goed op de hoogte gehouden, en we mochten ook langskomen als we wilden om te kijken hoe het ging. Vandaag hebben we zelf ook even met Anna gemend en nu gaan we thuis verder oefenen.

Anna kreeg alle tijd om te wennen aan alles, en Petra heeft veel aandacht gegeven aan het vertrouwen voor de kar. Op ons verzoek is ze zonder oogkleppen beleerd, en dat was geen enkel probleem. Ook het geven van een supplement (ivm insulineresistentie) en voorzichtigheid qua dieet was geen enkel punt. Anna heeft het erg naar haar zin gehad!

In de toekomst willen we ook nog in tweespan gaan mennen, en dan zullen we haar zeker weer bij Petra brengen voor het beleren.

Isa Kenbeek
10 jaar geleden

Ik heb mijn 3jarige shetland ruin van 85cm laten beleren en ben heel blij met deze keuze. Hij is met veel rust, geduld en stapje voor stapje beleerd en daar heb ik nu veel profijt van. Mijn pony is in totaal 4 weken weggeweest en al die tijd ben ik keurig op de hoogte gehouden met berichtjes en foto's. Vragen en opmerkingen werden uitgebreid en snel beantwoord en er werd niets zonder overleg gedaan. Ik heb een pony terug gekregen die netjes stil staat tijdens het optuigen en opstappen, die perfect luistert naar stem en eventuele andere hulpen en met plezier voor de sulky loopt!

Fieke Honig
10 jaar geleden

Bij deze wil ik ook even laten weten dat ik super tevreden ben over het beleren van mijn shetlander bij Petra!
Ik ben heel blij dat ik hem naar haar toe heb gebracht, en werd super op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Een geweldig adres voor de pony, en een hele gezellige familie!
Ik weet zeker dat ik er een volgende keer graag weer kom.
Ik geniet er enorm van dat hij zo goed beleerd is ,en super stilstaat bij het inspannen en erg rustig weg-stapt.(wat ik met mijn andere shetlander niet gewend was)
Ik kreeg in de men-les (eerste keer tussen andere aanspanningen) een groot compliment dat hij zo goed beleerd was.Binnenkort gaan we er ook mee het bos in,want dat zal hij vast ook leuk vinden.

Ina Fabritius
3 jaar geleden

Dag Fieke. Het is een gok. Heb jij op de Pinkschool in Koog aan de Zaan gezeten? Ik zou dan graag contact met je willen hebben

Fieke Honig
2 jaar geleden

Dag Ina,
Ja,ik ben Fieke van de Pinksterschool! Leuk als je mij een mail kan sturen!

Paulien Hoekstra
10 jaar geleden

Pony: Atze van 3 jaar.

Toen ik de site van Petra zag, wist ik gelijk dat ik Atze naar Bolsward wilde brengen. Na een eerste (heel positieve) kennismaking hebben we hem op 21 juni naar de familie de With gebracht. Ik had gevraagd of Petra Atze bitloos zou willen gaan beleren, en dit was helemaal geen probleem!!
Via de mail werd ik op de hoogte gehouden, en ik ben nog 4x op visite geweest. Altijd was er tijd voor een praatje en een bakje thee met wat lekkers.
We hebben Atze op 25 juli weer opgehaald.
Hij was inmiddels een echte kerel geworden, met aardig wat spieren, hij zag er heel goed uit!!!

Atze vond het eigenlijk niet zo leuk om naar huis te gaan, hij had inmiddels een heel leuk vriendje gevonden. Winston was zijn maatje geworden. Thuis heeft hij nog een hele tijd gezocht en gehinnikt om hem..

Het rijden met Atze gaat super, hij vindt het leuk om bezig te zijn. We oefenen regelmatig en we leren ook samen!!

Ik wil de familie de With bedanken voor de gastvrijheid en mijn complimenten voor Petra, dit alles was mij zelf nooit gelukt!!!!

E. Huizing
11 jaar geleden

Pony: Shetlander Amira van 4 jaar.
Wij hebben Amira dit voorjaar gekocht. Onze bedoeling is om met haar menwedstrijd te gaan rijden, wij hebben nog drie shetten die al voor de kar lopen en dressuur en vaardigheidswedstrijden lopen, zowel in enkel- als in dubbelspan. Deze drie komen al wat op leeftijd en we willen graag wat jonge aanwas, dit is dus Amira geworden. De andere drie hebben wij zelf beleerd, maar door omstandigheden kwamen wij nu tijd te kort. We hadden al eens de site gezien van Petra en het hele verhaal sprak ons wel aan. We hadden zelf Amira al aan de lange lijnen laten wennen en we hadden ook al met haar gewandeld, om te kijken hoe ze op verkeer reageerde. In juni hebben we haar naar Petra gebracht. Amira bleek een snelle leerling, na 5 dagen liep ze al voor de wagen. Wij werden hiervan, via de mail, ook steeds op de hoogte gehouden. Na een ritje op de openbare weg hebben wij haar na 2 1/2 week weer opgehaald. Voor ons was dit dus nieuw, je brengt een pony weg en als je haar weer ophaalt, dan kan ze opeens voor de wagen lopen en dat niet alleen, tot onze verbazing, loopt ze al nageeflijk, met stelling en buiging, kan ze al iets verruimen en (geloof dat dit haar favoriete oefening is) kan ze uitstekend stilstaan, eigenlijk is ze wedstrijd klaar en zou ze zo een B proefje kunnen lopen. Wellicht is Amira een hele snelle leerling, maar dan moet je ook een goede leermeester hebben om dit zo goed op te pakken. Complimenten dus voor Petra, we konden het zelf niet beter (en sneller) gedaan hebben.

Nadine
11 jaar geleden

Pony's: Donder en Bliksem (4 jaar)

Via de site die mij erg aansprak heb ik contact gezocht met Petra. De eerste indruk was erg goed!
Op 4 mei brachten we donder en bliksem naar Friesland!
De familie is erg gastvrij! Met een goed gevoel liet ik donder en bliksem achter. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de vorderingen. Hier was ik zelf erg blij mee!
De laatste paar dagen heb ik een paar ritjes gemaakt..
Ze deden het top! met een paar tips ging het steeds beter en kreeg ik het vertrouwen dat ze het echt kunnen!! GAAF als je ze samen voor de wagen heb staan!!!!

De verzorging die de pony's krijgen is uitstekend!!
De borstels worden iedere dag schoongemaakt!
De pony's waren erg enthousiast als ze Petra (en familie) zagen.

Thuis aangekomen rij ik met veel plezier !
ECHT EEN AANRADER!!!

Petra en familie Bedankt!

Anneke Joustra
11 jaar geleden

Pony: Amy van 9 jaar.

In het voorjaar van 2012 kocht ik deze shetlandmerrie met als doen om te rijden voor mijn dochter en dat ik met haar kan mennen.
Paarden en pony's beleren onder het zadel was bij mij wel bekend maar voor de kar? Nee daar ben ik helemaal niet in thuis. En omdat Amy een echte shetlander is (streekjes, en af en toe onzeker wat zich uit in een paniek reactie) ben ik opzoek gegaan naar iemand die kleine pony's voor de kar beleerd. Zo kwam ik via via bij Petra terecht. Toen ik haar site had gelezen wist ik meteen dat dit het juiste adres voor onze Amy zou zijn. Dus een afspraak voor kennismaking gemaakt en toen wist ik het helemaal zeker!

Dus eind juni Amy op de trailer en bij fam. de Wit gebracht.
Omdat wij maar 8 km verderop wonen zijn we vaak bij Amy wezen kijken hoe het met haar vorderingen ging. Dit was nooit een probleem en het was altijd gezellig. Een hele gastvrije familie. Ook hielt Petra mij via de mail goed op de hoogte. Wat zij mij vertelde over Amy zo ken ik haar ook. Amy had het erg naar haar zin met de andere paarden in de wei. Er wordt echt heel goed voor alle dieren gezorgd. Je laat je pony daar echt met een gerust hart achter.

Na 8 weken was Amy klaar om naar huis te gaan. Omdat wij niet zo ver weg wonen had ik Petra gevraagd of ze Amy samen met mij en onze menwagen naar huis wou rijden. Dan kon ik onderweg onder begeleiding van Petra aanvoelen hoe Amy reageerde op de openbare weg. Natuurlijk was dit geen probleem en hebben we samen (mijn dochter was ook mee) een prachtige rit naar huis gehad!!

Petra bedankt voor alles!

Ook als ik nu nog vragen heb dan kan ik altijd bij Petra terecht.Mirjam van der Zwan
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 21-07-2012
Pony: Floryan, 3 jaar oud (en Lotje)
Appaloosa Ruin, +/- 1,08


Blij!

Ik heb er “even” op moeten wachten, maar nu is het dan toch zover: ik heb een spikkelspan.
Petra heeft in 2010 al met uitstekend resultaat mijn appaloosapony Lotje voor de wagen beleerd en dit jaar was Lotje haar zoon aan de beurt voor eenzelfde werkvakantie. Floryan is bijna hetzelfde getekend als zijn moeder, dus vanaf zijn geboorte heb ik eigenlijk de wens gehad om een gespikkeld tweespan voor de wagen te hebben.
De afspraak om Floryan te laten beleren door Petra heb ik eigenlijk al min of meer gemaakt toen ik Lotje weer kwam ophalen, maar we moesten nog twee jaartjes wachten tot Floryan 3 jaar was. Ondertussen heb ik thuis zo veel mogelijk voorbereiding met hem geprobeerd te doen. Wandelen langs de weg om hem al aan verkeer te laten wennen en - vanaf dit voorjaar - ook wat werk aan de longeerlijn, tuigje een paar keer erop en achter hem lopen.
Daarbij merkte ik al dat Floryan het werk ontzettend leuk vindt, maar dat hij nog wel eens spanning kan opbouwen als het te snel gaat voor hem of als hij dingen niet goed snapt.
Petra merkte dit zelf ook en heeft wat extra tijd besteed aan het sleepwerk zodat de voorbereiding voor het echte werk echt goed en compleet was. Daarna ging het snel en kon ik Lotje komen brengen voor de laatste stap: werk in dubbelspan. Dit ging super en supersnel, nauwelijks een week en ik kon mijn pony’s al weer ophalen. Opnieuw ben ik heel blij dat ik een pony heb laten beleren door Petra.
Floryan voelde al heel vertrouwd toen ik een ritje meereed door de stad met Petra en hem het laatste stukje zelf even kon voelen. Thuis heeft hij inmiddels al in enkelspan voor de wagen gestaan en hij vond snel zijn ontspanning en ritme. Met het mooie weer op komst zullen er heel wat dubbelspanritjes volgen.

Verder kan ik niet anders zeggen dat de verzorging prima geregeld is!!
Floryan is netjes gewend aan zijn tijdelijke kuddegenootjes, weide is netjes onderhouden en schoongehouden, enzovoorts. Heel fijn om te weten dat iedereen rondom paardvriendelijk betuigen zo bezig is het welzijn van de dieren.

Nogmaals een groot DANKJEWEL aan Petra (en fam.!) voor het beleren in rust en vertrouwen van Floryan.
Ik ben supertrots op mijn “kleine” boef en zijn moeder en ga zeker van ze genieten!

Groetjes,
Mirjam van der Zwan (Lelystad)

Bianca Bouwmeester
12 jaar geleden

Petra via deze weg nogmaals bedankt voor het beleren van Jip.
Jip was bij jullie in goede handen en hij heeft bij jullie een fijne tijd gehad. Je hebt alle tijd genomen om Jip het lopen voor de kar eigen te maken. Resultaat is dat ik nu een super beleerde pony thuis heb.
Ook je regelmatige updates en de mogelijkheid om, nu achteraf, nog bij je terecht te kunnen voor vragen, super!
Mochten er medemenners zijn die nog een goed beleeradres zoeken dan zal ik jou zeker aanraden.
Mvg Bianca

Fam. Tichelaar uit Valthermondt (Drenthe)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 16-08-2011
Pony: Thalma, 8 jaar oud
Shetlandmerrie, stokmaat 98 cm

Onze pony Thalma had al enige ervaring met het lopen voor de kar maar had eigenwijze streken. Ze wilde slecht halt houden en deed soms waar ze zelf zin in had. Natuurlijk lag dit ook voor een groot deel aan onze eigen consequentie. Maar Petra heeft haar keurig in het “gareel”gekregen. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen en we mochten altijd vragen stellen. Na 4 weken mochten we Thalma weer ophalen en hebben we nog even een proefritje gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe leuk ze
het voor de wagen had. Daarnaast heeft Petra mij nog wat tips gegeven waar ik thuis aan verder kan werken. Erg fijn. Al met al zijn we dus erg tevreden! Een dikke pluim voor Petra!

Dhr. H. van der Schaft uit Blaricum (Noord-Holland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Geplaatst op: 08-10-2010
Pony's: Lady Rosanne en Lady Marije, beide 3 jaar oud
Hackney merries, 1.30 m. hoog

De pony's waren beiden 3jaar oud en zo groen als gras. Praktisch geen mensen gezien, dus echt groen en zijn op een bijzondere wijze paard vriendelijk beleerd, omdat het ras paardjes zijn heeft de africhting wat langer geduurd maar het eind produkt mag er zijn.
Alle lof voor petra. lopen inmiddels in tweespan, nogmaals bedankt. We hopen hier nog jaren plezier van te hebben en als we nog iets te beleren hebben hopen we, dat we terug mogen komen.

Fam. Schaap uit Anerveen (Overijsel)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op: 08-08-2010
Pony: Sammy, 3 jaar oud
Appaloosa hengst +/- 90 cm.

Wij hebben onze hengst Sammie voor de kar laten beleren bij Petra. Als 'groentje' ging hij erheen. Hij kende nog niks, behalve wandelen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Binnen 5 weken had Sammie alles geleerd, en was hij al klaar om naar huis te gaan. Petra heeft ons al die weken goed op de hoogte gehouden over de vooruitgangen van Sammie en we waren ook altijd welkom om te komen kijken. Petra heeft alles rustig aan gedaan, waardoor Sammie alle tijd kreeg om alles goed onder de knie te krijgen. Wanneer we kwamen kijken, zagen we Sammie dan ook altijd genieten. Bij ons thuis zijn we meteen met hem gaan rijden, en hij rijdt vanaf dag één alsof hij nooit anders heeft gedaan. We zijn zeer blij dat we voor Petra hebben gekozen, en komen dan ook zeker terug met onze merrie wanneer zij de leeftijd ervoor heeft!

Mevr. M. van der Zwan uit Lelystad (Flevoland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 25-06-2010
Pony: Lotje, 1,02 meter Appaloosamerrie (zwart panterbont), 8 jaar

Hierbij wil ik graag Petra hartelijk bedanken voor het beleren van mijn pony Lotje.
Al eerder was ik op zoek naar iemand die een kleine pony kon beleren voor de wagen. De manier waarop is voor mij erg belangrijk. Het bleek niet al te makkelijk te zijn iemand te vinden die kleinere pony’s beleerd. Via een advertentie kwam ik bij Petra terecht. Verleden jaar had mijn pony haar tweede veulentje aan de voet dus dat was lastig om haar toen te laten beleren, maar dit voorjaar is het er dan toch van gekomen.
Van tevoren zijn we (een vriendin die haar pony, Emma, het eerste veulen van Lotje, ook graag wilde beleren en ik) eerst kennis gaan maken met Petra. De open, hartelijke ontvangst en de uitgebreide uitleg en het laten zien van de locatie maakten op mij een goede indruk en gaven ook het gevoel dat ik mijn pony hier met vertrouwen kon brengen. Die afspraak werd dus gemaakt en Lotje ging samen met dochter Emma op werkvakantie.
Lotje had al wat ervaring met slepen. Ze is een pony die veel rust en duidelijkheid nodig heeft om haar het vertrouwen te geven iets goed aan te leren. De terugkoppeling hoe het ging met onze pony’s waren heel fijn en klopte ook met hoe ik mijn pony ken. Ik vond het ook superleuk om via de mail betrokken te blijven bij het beleren van de pony’s. Het is ook erg duidelijk dat de pony’s niet een nummertje zijn maar dat er voor elke pony individuele aandacht en aanpak is.
Op ons verzoek is de training iets verlengd en zijn de pony’s ook als tweespan voor de wagen gekomen. Bij het ophalen heb ik dit onder begeleiding van Petra nog even kunnen oefenen. Super om mijn eigen pony en mijn eerste fokproduct samen voor de wagen te hebben. Ik kan dan ook niet wachten tot ons wagentje helemaal opgeknapt is en de pony’s weer samen aan de gang kunnen.
Voor mij en mijn pony een hele goede ervaringen. Ik heb Petra haar site al doorgegeven aan kennissen en ik hoop over twee jaar mijn enterhengstje, Floryan, ook door haar te beleren zodat hij samen met zijn moeder een gespikkeld tweespan kan vormen.

Mevr. H. Beekman uit Ens (Flevoland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 23-6-2010
Pony: Emma, 3 jaar oud
Shetlander merrie, +/- 95 cm

Mijn pony Emma laat ik niet zo maar achter bij een vreemde. Maar ik wilde "groene" Emma graag laten beleren voor de menwagen.
Samen met een vriendin eerst even kennismaken met familie de With. Dit gaf direct een goed gevoel. De accommodatie, de ruimte de netheid in en om de stallen en de gastvrijheid!
De manier van aanpak krijgt van mij een 9, de pony staat centraal en dat is goed, het plezier gaan krijgen, hebben en houden in het werken een rode draad in de manier waarop Petra te werk gaat.
Het feit dat de ponies bij andere paarden en ponies in een groep komen is alleen maar toe te juichen.
Erg opvallend maar super fijn gevoel is de hygiene die er heerst. Pony geborsteld? Borstel "vuil" in een sopje en dat met al het werkmateriaal.
Onze ponies waren eigenlijk na een goede drie weken klaar om naar huis te komen maar we wilden ze graag ook in dubbelspan laten beleren en dit werd door Petra spontaan opgepakt en met een extra 10 dagen hebben we ponies tevreden en super beleerd terug gekregen.
Het constante proces van op de hoogte houden , middels berichten foto's geeft je het gevoel er een "beetje er bij te zijn".
Inmiddels heeft Emma thuis al weer voor de sleep gestaan en je merkt direkt het verschil, ze wil echt werken en wordt er nog vrolijker van.
Kortom een absolute aanrader !

Mevr. H. Hanenburg uit Oppenhuizen (Friesland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 02-09-2009
Pony's: Mara, 15 jaar & Pebbles, 8 jaar.
Welsh 1.25 / Welsh Mountain 1.14

We zijn heel enthousiast en tevreden hoe onze pony's voor de kar zijn beleerd. Niet alleen de faciliteiten waren uitstekend, maar ook de manier van omgaan met dieren (en mensen!) zorgde ervoor dat we onze pony's met een gerust hart achter konden laten.
We mochten altijd komen kijken en er werd uitgebreid de tijd genomen om ons vanalles te laten zien en uit te leggen. Het beleren voor de wagen ging bij Pebbles veel sneller dan ik had verwacht, maar er werd niks geforceerd. Elke pony mocht het in zijn eigen tempo doen. Met geduld en duidelijkheid kon ook Mara mooi voor de wagen lopen.
Ik heb de pony's echt zien genieten, ze vonden het leuk om te werken. En natuurlijk met andere pony's in het land spelen en ravotten.
Al met al zou ik hier zo weer terug komen om pony's te laten beleren. Ik kan het iedereen aanraden!

Mevr. S. de Leeuw uit Stockem (Luxemburg)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 03-08-2009
Pony's: Spike & Angelo,
Shetlandmerrie 90 cm. B-pony ruin 1.25 cm.

Wij hebben onze 2 pony's hier laten beleren en zijn zeer tevreden.
Zal in de toekomst zeker met een andere pony terug komen.
Niet alleen de begeleiding van de pony's is goed, maar je kan als eigenaar ook met allerlei vragen aankomen.

Mevr. M. Dekker uit Scharwoude (Noord-Holland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 28-08-2009
Pony: Farryl, 5 jaar
Welsh hengst, 1.20

Ik ben heel tevreden over het verloop van het beleren van mijn welsh pony voor de kar. Omdat het een hengst is, is het niet altijd makkelijk hem ergens te plaatsen. Farryl kreeg zijn eigen
stukje en stond daar naar tevredenheid. Ik ben goed op de hoogte gehouden over hoe het ging en hoe hij alles oppakte. Farryl is wat angstig maar daar werd goed mee omgegaan.

Mevr. S. de Leeuw uit Stockem (Luxemburg)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op 03-08-2009
Pony's: Spike & Angelo,
Shetlandmerrie 90 cm. B-pony ruin 1.25 cm.

Wij hebben onze 2 pony's hier laten beleren en zijn zeer tevreden.
Zal in de toekomst zeker met een andere pony terug komen.
Niet alleen de begeleiding van de pony's is goed, maar je kan als eigenaar ook met allerlei vragen aankomen.

Klant: Mevr. A. Postmus uit Stiens (Friesland)
12 jaar geleden

BEOORDELING: Gegeven op: 13-08-2009
Pony: Brilly, 3 jaar oud
Appaloosa merrie +/- 1.12 cm.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking.
Er word op alle vragen uitgebreid antwoord gegeven en alle
tijd genomen. Je wordt goed op de hoogte gehouden met alles erop en eraan. Ook brilly onze merrie was heel tevreden. We hebben nergens wat op aan te merken en mocht ik weer moeten dan kom ik zeker terug. Het is zeker een aanrader voor mensen die hun pony willen laten beleren.

Vr.gr. Fam. Postmus

Reactie plaatsen